torsdag den 11. juli 2013

Så er der afskeds-kage til Camilla og Fif til dig til at få din kage til at hæve jævnt :-)

Nogle gange er man bare mere heldig end andre i tildelingen af praktikanter i børnehaven. Men denne gang, var vi virkelig heldige, at få tildelt en rigtig guldklump af en studerende. Tiden er bare gået så skrækkelig hurtig, og i morgen har hun sidste dag i sin praktikperiode. Sophia er godt nok gået på ferie, men vi måtte jo lave en lille kage til Camilla. Jeg kan ikke sige det nok gange; det er bare så ufattelig vigtigt at få sagt TAK!

De store kageprojekter er sat på standby, så det skulle være noget, som kunne laves rimelig hurtigt. Derfor besluttede vi os for, at lave denne Heart Cake kage.

Der er altid mange sjove ideer til, hvordan jeg dog har fået fyldet ind i selve kagen :-)
Det er nu ikke så mystisk eller fantastisk endda. Der skal bages 2 forme, som hver fyldes op med mousse, lægges sammen og det danner så et hjerte inden i kagen.

Når man bager kager kan de have en tendens til at hæve mere op inden i midten af kagen. Her kommer et lille fif til hvordan du undgår det, og får en flot jævn kage :-)

Tag et stykke stanniol som er lidt længere end omkredsen af din bageform.
Læg et stykke køkkenrulle ovenpå og hæld vand på, så det er hel vådt. Jeg brugte knap 1 dl. til min.

 Så folder du stanniolen sammen, så vandet ikke render ud.

Det sættes rundt om bageformen - jeg satte det lige fast med en papirklips.

Og vupti så hæver din kage jævnt og fint og ikke kun i midten.
Man kan også købe anordning til dette formål - jeg glemmer bare hele tiden at få det købt, og den her måde har jo samme funktion :-)


Vi fik lavet kagen færdig og Sophia glæder sig SÅ meget til at give den til Camilla i morgen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar