Derfor vil jeg lige dele min "opskrift" på fyldt mørbrad.
Det tager ca. 30 min at lave kød til 2 dage.
Jeg laver for det meste mad til 2 dage - enten så vi kan spise rester dagen efter, eller der kan fryses en portion ned.
Derfor pudsede jeg 2 svinemørbrad og puttede dem i en pose med hakket frisk timian og rosmarin sammen med ca. 1 dl BBQ.
Knude på og så i køleskabet i 1-24 timer.
Snit dem op på langs
Jeg lavede fyld af champignon, bacon og soltørrede tomater samt lidt salt og peber.
Hvis jeg havde haft andet i mit køleskab, havde jeg brugt det. Her kan man fylde det i som man lige har eller bare er vild med. Det er også en super måde at få brugt resterne fra grønsagsskuffen.
Fyldet presses ned i åbningen og der drysses revet ost over.
Som det kan ses på billedet har jeg lagt lidt store løgstykker ved - vi har et barn som lider af løg-forskrækkelse, og derfor tilføres den slags altid i så store stykker at de er synlige og let kan viftes til side.
I ovnen i ca 30-35 min v. 180 grader
Jeg er lidt inspireret af Celina fra "stop madspild" og prøver derfor at være lidt kreativ med at få brugt al maden fra køleskabet.Så resterne af gårsdagens kartofler blev ristet på panden med en lille smule bacon.
Hos os ynder vi at portionsanrette vores aftensmad.
Her er en børnetallerken og en voksentallerken
Velbekomme - mad som både voksne og børn kan lide.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar